Stefano Arcobelli © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau 0      

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Acesta va costa un ban de 6 luni suplimentare, condamnat la servicii sociale și o întoarcere complicată, „Numai în apă mă simt bine.“ De fapt, demonii a câștigat din nou, după crearea unei familii. Un an în urmă, Phelps a decis, la o conferință în Chicago pentru a descoperi angoasa: „Prima dată când am văzut crucea, a fost după primul aur olimpic la Atena, în 2004.

Apoi, depresie sa întors de 5 ori, ca multe dintre Olimpiade mele ». După cea de la Londra, în 2012, „N-am vrut să rămână în acest sport, sau mai degrabă nu a vrut să fie în viață.“ Șaptesprezece ani de viata pentru lupta întuneric rău, sună puternic și în loc de a fi slab. Prin luarea grijă de el însuși în fiecare zi pentru a repara, dar într-adevăr, refugiindu-se în dissennatezze, fugi în necunoscut.

Demonii care au lovit Thorpe și Hackett, Huegill și Ervin, și multe alte placi, au existat, de asemenea, în Phelps. Abuzul de alcool împotriva gândurilor și sinucidere, linia neagră ca o boală a minții: „O problemă de a trăi cu fiecare zi, cred că oamenii pot ieși din ea doar vorbind despre asta. Și „singura modalitate de a schimba.” Ajutându-l a fost al treilea „sora“, campion olimpic de 200 de freestyle, în 2012, Allison Schmitt.

Pentru a salva australian Hackett, în apă „The Machine“, dar autorul în afara performanței dezastruoase, a fost Phelps, care l-au primit la casa sa din Mesa, Arizona. „Sunt fericit – spune Phelps scufundări în piscină pentru prima dată în Rio, la sfârșitul anului 2016 – acum 4 ani nu am fost, nu mai vreau să înoate 14-15 kilometri, maxim 300 de metri am făcut, și vreau să obțineți intacte fizic atunci când fiul meu Boomer va avea 10 de ani. Pentru a fi un înotător competitiv, am macinarne de mile, 4-60 pe săptămână.

Pentru mine acest lucru este un nou început, să aștept cu nerăbdare și de a crea goluri din piscină: Am fost 20 de ani din viața mea de a face același lucru, asta este o altă parte din viața mea, voi fi întotdeauna în piscina, voi fi întotdeauna în sport, dar acum vreau să petrec mai mult timp cu familia mea, sa ma dedic fundației, ajutând viața cuiva. ” În același timp, ajutoarele încă mai doresc să ajute, „Îmi place cine sunt și mă simt confortabil cu cine sunt ei. Aș putea spune acum câțiva ani.

Deci, eu sunt într-un loc minunat și am trăi viața o zi la un moment dat. ” recenzie – Schmitt a filmat un documentar despre anxietate ( „Angst) și implică alți campioni, dar mai ales fratele mai mare, Michael, cu care încă se va transforma America de„interiorising-l, am crezut că pot părăsi această boală, și în loc după moartea mea vărul a explodat, zguduitor. ” Phelps stie: pielea ei, în sufletul său. Stefano Arcobelli © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

12 ianuarie 2019 – MILAN Kostas Sloukas, 28 de ani Getty În ciuda opri la casa Khimki, Fenerbahce de Datome Melli și rămâne ferm în partea de sus a clasamentele noastre. Ieșirile din primele 4 CSKA Moscova, după lovitura internă cu Maccabi. Milan 0-2 în două runde, în jos de pe locul 7 pe 11.

1 Fenerbahce Istanbul 16-2 A fost nevoie de prelungiri pentru a vedea aproape 12 dâră de succese ale turcilor, mai firmă responsabilă. K.O. în casa lui Khimki nu a plecat Aftermath, așa cum a demonstrat de acasă răscumpărare gata două zile mai târziu, cu Zalgiris, ajungând la 11 victorii în interiorul unui rând, înregistrând un răsunător 26/36 de fotografiere a doua (72,2%, un sezon în Euroliga și al treilea cel mai mare procent din istoria clubului).

Pozitie anterioara: 1. Viitoare 3: @Gran Canaria vs Olympiacos, @Bayern. 2 real madrid 15-3 unul dintre cele 4 (cu Vitoria, Efes și Maccabi) pentru a închide 2-0 dublă schimbare, după ce a săpat Gran Canaria și apoi îndoite în cazul Olympiacos, depășind cota de 90 de puncte marcate pentru a șaptea oară în sezonul , rezultatul unui super-21/32 (65,6%), de două și 13/23 (56,5%) de trei.

Calendarul în jos cu ultimele două pentru a face față la distanță, dar în mijlocul meciului acasă mare cu Efes. Clasament precedent: a 2. Viitoare 3: @Buducnost, vs Efes, @Darussafaka. 3 EFES Istanbul 12-6 două victorii convingătoare: prima, chiar dominantă, în casa Zalgiris, cealaltă, mai simplu, acasă pe Khimki, un test mare de colectiv: toți cei 10 jucători înaintați Ataman au făcut cel puțin 4 puncte, iar turcii au închis cu 25 de pase decisive.

Acum, așteptați pentru derby-ul acasa usor cu ultimul loc înainte de două jocuri distanță dificile vor spune multe despre șansa de a închide în primele patru și apoi au avantajul terenului propriu in playoff. Clasament precedent: 5-a. Viitoare 3: vs Darussafaka, @Real, @Panathinaikos. 4 barcelona 11-7 Două zero în două runde, cu victorii grele din Milano și acasă cu Panathinaikos în creștere.

Catalanii se dovedesc a fi în măsură să aspire la un loc printre cei patru care vor concura pentru titlul de la Final Four în Vitoria. Barça, cu 5 hit-uri într-un rând, ea bate la ușa podiumului sa extins, datorită omului sale cheie Heurtel, din ce în ce decisiv. Cu toate acestea teribil următoarele trei calendar, cu Maccabi pe rampa de lansare care va vizita săptămâna viitoare.

Clasament precedent: 4th. Viitoare 3: @Maccabi, vs CSKA, @Olympiacos. 5 CSKA Moscova 13-5 Nimic deosebit de alarmantă, se întâmplă pentru toată lumea, în cursul unui sezon lung și istovitoare ca Euroliga, în toppare câteva jocuri.

Pentru acest clasament nu pedepsește mult, clasamentul nostru în schimb da, deoarece masoara forma buna si da greutate la cele mai recente rezultate. Aici, apoi a explicat declinul pe locul 5, după lovitura internă cu Maccabi, care a fost urmat de succesul ușor de pe Darussafaka. Clasament precedent: 3rd.

Viitoare 3: vs Bayern, @Barcellona, ​​vs Buducnost. 6 Olympiacos Pireo 11-7 suferit Vittoria în casa pe Vitoria și înfrângere la Madrid, în cazul în care, cu toate acestea, este prezentat fără Milutinov (bolnav) și cu Spanoulis, care a jucat a doua jumătate, cu un deget mic ponosită, care a afectat cu siguranță performanțele sale, în mod considerabil a scăzut în a doua jumătate.

Rămâne în cursa pentru un loc în partea de sus 4, în cazul în care, cu toate acestea, majoritatea GM vede sfârșitul sezonului așa cum reiese din sondajul la mijlocul sezonului de Euroliga. Pozitia anterioara: 6 °. 3 Urmatorul: vs Khimki, @Fenerbahce, vs Barcelona. 9-9 iulie bayern monaco continua sa mergi dincolo de așteptări, mai ales la domiciliu.

Victoria asupra Milano, care este cuplat la cel de la al 13-lea Forum Rotunde, ia dat o grea 2-0 sull’Olimpia în playoff-cheie sprint. Înainte de a bate AX, ea a avut demnitatea pierdută în casa lui Rick Pitino Pană. Fundamental 9/10 din arc cu care germanii au deschis provocarea cu tricolorul, deși are acum două excursii la Moscova, in doar opt zile înainte de găzduire Vader. Clasament precedent: 9 °. Viitoare 3: @Cska, @Khimki, vs Fenerbahce.

8 vitoria 8-10 lupta până la capăt la Olympiacos, apoi face partea lui de bătaie acasă la Gran Canaria, jucând o mare parte a meciului de două lungi Ilimane Diop (27 „) și meciul Vincent Poirier (28“), pentru a depăși absența Voigtmann vătămate (și cu rotații la 7 observate care nu aveau de asemenea Shengelia, Granger și Garino). Perechea a dominat, terminând cu 33 de puncte (11/15 prin două) 13 recuperări, 3 asistă, 3 recuperări și 2 blocuri. meci mare cu Olimpia venind în runda următoare.

Clasament precedent: 10 °. Viitoare 3: vs Milano, @Darussafaka, vs Maccabi. 9 panathinaikos atena 8-10 Pitino Efectul se simte, cel puțin în flash-uri, dar ceva se mișcă în casa verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *