Sunday, December 16, 2018

Florin Salam

De-a lungul timpului, pe seama lui Florin Salam au curs rauri de cerneala in presa de scandal. S-a scris despre cantaret ca ar fi avut probleme cu drogurile, datorii la cazino sau ca s-ar fi certat cu anumiti interlopi.

 

Acum Salam s-a trezit ca este protagonist intr-un nou scandal. De data aceasta, un manechin sustine ca l-a vazut, in urma cu trei ani, sarutandu-se pe holurile unui hotel cu Meme, fosta iubita a lui Luis Lazarus. Daca ceea ce spune tanara este adevarat, Florin Salam si presupusa amanta ar fi fost impreuna fix in anul in care Fanica, sotia artistului, a decedat.

Meme, scriu ziarele, convinsa ca Sanziana Buruiana si Andreea Tonciu sunt autoarele acestei povesti, ar fi lansat zvonul ca Leo de la Strehaia le-ar fi facut celor doua o oferta indecenta: 10 milioane de lei vechi in schimbul unei nopti de amor.

De 3 ani, de cand sotia lui Florin Salam, Fanica, s-a stins din cauza cirozei, artistul a scos pe banda rulanta melodii prin care isi exterioriza durerea pricinuita de pierdere. A fost o perioada grea pentru cantaret care parea sa-si linisteasca sufletul sfasiat doar prin muzica. Potrivit fotomodelului Raluca Podea, situatia nu a fost chiar atat de neagra. Blonda spune ca Salam, la scurt timp dupa moartea sotiei, si-a gasit alinarea in bratele lui Meme, fosta iubita a lui Luis Lazarus.

Cantaretul,considerat de multi un familist convins, a dezmintit toate zvonurile aparute in presa.

Stiri RSS

Publicitate

Manele noi

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Publicitate

Hotel Yesterday

Publicitate

Parteneri

Reclame

Gallery

  • ZooTemplate
  • ZooTemplate
  • ZooTemplate
  • ZooTemplate
  • ZooTemplate
  • ZooTemplate